Storlisetra

Annonse

Om hytta

Bli DNT-medlem

LES MER: Storlisetra er ÅPEN, men vi koordinerer våre besøkende. Si fra om du skal besøke Storlisetra.

Vil du til fjells, men er seint ute en fredagskveld, er Storlisetra et passende mål for kvelden. Turen opp til snaufjellet fra Vinjeøra er lettgått og tar bare 40 minutter. På plass ved hytta har du et fint utgangspunkt for turer videre vestover på den søndre delen av Fjordruta. Eventuelt kan du nå både Storfiskhytta og Sollia på en dagsmarsj om du legger ruta nordover.

Fra hytta har du fin utsikt nordover i retning Kyrksæterøra. Hytta stod ferdig i 2003 og ble som resten av hyttene på Fjordruta satt opp på dugnad av Kristiansund og Nordmøre Turistforening.

Det er nyinstallert 12V solcelleanlegg på hytta for bruk til belysning. Mulighet for lading av mobile enheter er på plass.

Dersom du er på vandring langs Fjordruta og vil ha påfyll av brød eller annet som du ikke finner på våre selvbetjente hytter kan vi nevne at på Vinjeøra finner du Vinjefjordskroa, de selger også litt dagligvarer. Kroa ligger plassert like ved der man tar av fra hovedveien retning Storlisetra. For informasjon om åpningstider og annet se Vinjefjordskroa - Facebookside.

Grønsetfjøset Spiseri ligger ca 5 km utover fjorden fra Vinjeøra og er et alternativ for å kjøpe seg middag e.l., følg linken for å se åpningstider eller annen informasjon.

Denne hytta har fått støtte av overskuddet fra spillemidlene til Norsk Tipping.

Fasiliteter

  • 12v
  • Mobildekning
  • Vedovn

Tilpasset for

  • Hund

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Setra ligger lett tilgjengelig fra Vinjeøra. Parkering ved E39 vis a vis Vinjefjordskroa. Det meste av turen til hytta går langs en skogsvei.

SjekkUT | Storlisetra

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

6

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Storlisetra ennå. Ta turen og bli den første!

Annonse
mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT