Stenfjellhytta

Om hytta

På Stenfjellet i Hamar finner du denne hytta som er åpen for servering i helgene og feriene gjennom vintersesongen. Det er en fantastisk utsikt fra Stenfjellhytta! Inne på veggen henger et bilde hvor det er inntegnet alle toppene man ser vestover. Bildet er laget av Ivar Helleberg. Ved gode forhold kan man faktisk se topper i Jotunheimen fra Stenfjellhytta! Menyen består av vafler, wienerbrød, brus, kaffe, te, solbærtoddy, havresuppe og sjokolade. Mange har matpausen sin her på skiturer. Enten man går fra Gåsbu via Lageråkvisla eller Budor via Målia er dette et fint turmål! Om man ønsker å gå lenger, er skiløypene nordover uendelige, og Brumund, Gitvola m.m er fine turmål den veien!

Stenfjellhytta har egen Facebook-side der informasjon om eventuelle økte åpningstider, bilder, stemning mm legges ut. Det er mulighet for å betale med bankkort.

Se åpningstider for alle HHTs serveringshytter.

Vertskap på Stenfjellhytta sesongen 2018/19 er Hamar skiklubb og Hamar orienteringsklubb. Kontaktperson: Erik Grøndalen, tlf 915 16 003, e-post: erikgr@online.no

På Stenfjellhytta er det ikke overnattingsmuligheter for besøkende. Hamar og Hedemarken Turistforenings værstasjon er plassert ved Stenfjellhytta. Se mer informasjon, bilder og værdata .

Kontaktinformasjon til hyttetilsyn

Fasiliteter

  • Kortbetaling
  • Servering
  • Mobildekning
  • Vann

Tilpasset for

  • Barnevogn

Slik kommer du deg dit

Tilgjengelighet

  • Sommerbil
  • Sykkel

Adkomst sommer

Innkjøring via Gåsbu og avkjørsel fra fjellvegen ved Måsætra (ca 8 km fra Gåsbu).

Adkomst til fots: Blåmerket sti fra Gåsbu (ca. 6 km)

Adkomst vinter

Skiløype fra Gåsbu, eller fra Måsætra/St.Olav langs fjellvegen. Se oppdatert informasjon om kjøring av skiløyper på www.skisporet.no/hedmark/hedmarksvidda

Papirkart

Kartblad: 057 Hedmarken

Hamar og Hedemarken Turistforening


Kontakt hytte