Legg til huskeliste
  7
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  Alle besøk på Fossestua må bestilles på forhånd, dette gjelder også for dagsbesøk! All visits to the cabins MUST be booked in advance! Things to know before you go: ACCOMMODATION RULES

  Bestilling av hytta gir eksklusiv rett til å disponere hele hytta for den som har reservert. Andre gjester har da ikke adgang til hytta. Det er ikke mulig å bestille enkeltsenger. Ankomst fra kl. 15:00. Avreise senest kl. 12:00.

  Vilkår for reservasjon av Fossestua

  Hund er ikke tillat på denne hytten.

  Fossestua ligger vakkert til i Aspenesdalen i bunnen av Austerfjorden i Kvæfjord kommune. Her kan du lett kombinere hav og fjell. Området er godt skjemet for vind og dårlig vær. Hytta ligger ca 5 km fra Refsnes og ca 30 km fra Borkenes mot fergen til Sortland. Hytta ligger 300 m fra veien og sjøen.

  Fasiliteter: Hytta har gassovn, dekketøy, kaseroller og kjøkkenutstyr for matlaging. Vedovn til oppvarming. Hytten har også stearinlys, toalettpapir, tørkepapir, fyrstikker. Hytta har 8 sengeplasser som er utrustet med sengetøy. I tillegg er det 4 ekstra madrasser. Det må benyttes lakenpose/sovepose og putetrekk.

  De fleste vannene i omegn har gode forekomster av ørret og røye.

  Kontaktperson tilsyn: Kristian.Jakobsen@dnt.no Tlf: 90773964

  Nøkkel: Hytta er låst med DNT-standardnøkkel. Informasjon om hvor du kan skaffe DNT-nøkkelen finner du her.


  Fasiliteter

  • Booking
  • Peis
  • Mobildekning
  • Vann
  • Vedovn

  Passer for

  • Barnevennlig
  Annonse
  Lofoten, Vesterålen og HinnøyaHinnøya

  Adkomst mulig med

  • Bil hele året
  • Sykkel

  Adkomst sommer

  Fra nord og øst:
  Via rute lvh30 Fossestua - Haakonsbu.

  Fra vest:
  Buss/bil fra Harstad eller Sortland til Refsnes i Kvæfjord. Med bil kjøres det videre til Austerfjorden til Vesterbotn/utløpet av Austerbekken. Hytta ligger 300m fra vei.

  Fra sør:
  Buss/bil fra Harstad/Lødingen eller Sortland til Kanstadbotn. Følg turløype rute lvh32 Kanstadboten-Toralfsbu, videre rute lvh31 Toralfsbu-Haakonsbu og rute lvh30 Haakonsbu-Fossestua.

  Adkomst vinter

  Samme adkomst som sommer

  SjekkUT | Fossestua

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  7

  SjekkUT-besøk