Fjellhov

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  5 sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  Ulåst
Bli DNT-medlem

Koselig hytte med utsikt til Trondheimsfjorden.

BELIGGENHET Fjellhov ligger fint til ved Igletjønna mellom Storheia og Litjheia.

BESTILLING Ut 2021 må alle som benytter seg av vårt tilbud booke hytteovernatting på forhånd. Det er nå mulig med dagsbesøk og drop-in, samt teltere kan benytte fasilitetene ved hyttene. Overnatting skal bestilles på forhånd her. For gruppebestillinger eller enkeltpersoner vennligst ta kontakt med oss på epost ntt@dnt.no.

UTSTYR Hytta har 5 sengeplasser, solcelleanlegg og utstyr for gasskoking. Hytta har en familiekøye, 2 sendebenker og 2 madrasser en kan ligge på. Gjestene ordner selv med matlaging, vannhenting, oppvask, vask av gulv og rydding inne og ute. Ved til fyring og utedo finnes i uthuset. Vann hentes i Igeltjønna og bør kokes før det drikkes. Det er 3 dyner på hytta. Husk lakenpose/sengtøy til å ta utenpå de oppredde sengene. Det er mobildekning, men den er ikke den aller beste.

AKTIVITETER Hytta ligger i trivelig terreng ypperlig for både sopp- og bærplukking. Det er fine turmuligheter i området, til Storheia, Litjheia og Bjønnbettet. Det er lite fisk i Igeltjønna ved hytta. Vi anbefaler heller å prøve fiskelykken i Kristvikvatnet. 

HUND Hunden er velkommen i uthuset. Her finnes det hundebur. 

BETALING Du betaler for overnattingen når du bestiller i bestillingssystemet. Husk å skrive deg inn i protokollen som vanlig når du ankommer hytta.

DNT MEDLEMSKAP Som medlem får du medlemspris på DNTs 550 hytter, tilbud om turer og kurs over hele landet, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlemsrabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring og konserter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Medlemskapet er også et viktig bidrag til over 22 000 km med merket sti som skaper turoppleveser for hele landet. Bli medlem her

Fasiliteter

 • 12v
 • Mobildekning
 • Vedovn

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Følg merket sti fra Åtloskaret (3 km), fra veien mellom Frosta og Ekne. Adkomst også fra Fjellplassen (3 km), fra Åsholmen camping (Brurstien, 3 km) og fra hyttefeltet ved Skardstjønna via Bjønnbettet og Litlheia (4 km).

Dersom du kommer med tog til Åsen, kan du benytte bestillingstransport, se bestillingstransport for Frosta på www.atb.no 

Du kan bestille på følgende måter:

 • Ring telefon 07417 eller 757 71 861
 • SMS: Send kodeord 07417 til telefonnummer 2401. Bestilling på SMS mottas kun innenfor åpningstidene. Merk at bestillingen ikke er gjennomført før du har mottatt bekreftelse.

Adkomst vinter

Følg merket sti fra Åtloskaret (3 km), fra veien mellom Frosta og Ekne. Adkomst også fra Fjellplassen (3 km) og fra hyttefeltet ved Skardsthønna via Bjønnbettet og Litlheia (4 km).

Skal du gå på ski på vinterstid, anbefales det å gå via Fjellplassen.

SjekkUT | Fjellhov

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT
12

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Fjellhov ennå. Ta turen og bli den første!

Annonse
mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT