Nersetra

Om hytta

Nersetra er det største anlegget på Fjordruta. Størrelsen og omgivelsene har gjort hytta til base for Kristiansund og Nordmøre Turistforenings satsning på Barnas Turlag.

I hovedhuset er det plass til mer enn 40 personer. Denne delen av Nersetra leies ut til lag og organisasjoner, gjerne til skoleklasser. På låven finnes klatrevegg og eget snekkerverksted.

I nærheten av hytta ligger det fine badekulper og hvis en ønsker å kjenne saltvann, er det ikke så langt så til sjøen. Hytta er den eneste på Fjordruta med dusj. Denne delen av hytteanlegget er ubetjent og er låst med egen nøkkel.

Anlegget kan brukes hele året og blir ofte brukt av skoleklasser. Vinterstid er skiterrenget praktfullt. Her arrangeres større dugnader hvor det er lagt opp til aktiviteter for barn.

På tunet er det også et selvbetjeningskvarter i stabburet for fotturistene. Her er det 8 sengeplasser. Det er også mulig å plassere 2 personer på sofa i stue, samt at det er tilgjengelig overnatting på madrasser i eldhuset. Stabburet er låst med DNT- nøkkel og kan brukes hele året.

Fasiliteter

  • 220v
  • Dusj
  • Bade

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Raskeste atkomst hele året er fra veien nede ved Grøneng ca. 15 min opp på stengt bomvei.

Papirkart

Kartblad: 103 Kristiansund og 104 Kyrksæterøra